Ασφάλεια Ιδιωτικού Χώρου

1774248Η προστασία της ζωής, της οικογένειας και των περιουσιακών μας στοιχείων κινδυνεύουν κάθε μέρα, είτε εμείς είμαστε δίπλα τους, είτε απoυσιάζoυμε. Κάθε μέρα παραμονεύει και ένας καινούργιος κίνδυνος και κάθε εταιρεία security υπόσχεται ότι μπορεί να τον αντιμετωπίσει.

H INTERSTAR Security, μετά από έρευνες και μελέτες ετών, παρουσιάζει το επαναστατικό σύστημα INTERSTAR ΗΟΜΕ & BUSINESS PROTECTION, που συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής, με ένα παραδοσιακό σύστημα συναγερμού.

Από την εγκατάσταση ενός απλού συστήματος ασφαλείας στο σπίτι σας σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές, μέχρι το πιο σύγχρονο και τεχνολογικά ανεπτυγμένο σύστημα που απαιτούν ακόμα και οι πιο εξειδικευμένες συνθήκες.

Ακόμα και εάν έχετε ήδη σύστημα συναγερμού άλλης εταιρείας, προστίθεται όλος ο άλλος τεχνικός εξοπλισμός χωρίς πρόβλημα.

Το σύστημα που δεν “κλείνει ποτέ μάτι…”

Ένα μοναδικό σύστημα ασφαλείας που συνδυάζει το παραδοσιακό σύστημα συναγερμού με την πιο σύγχρονη τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης εικόνας του χώρου.

Ακόμα και όταν οι άνθρωποί σας είναι μέσα, είτε “εργάζονται”, είτε κοιμούνται, αλλά ακόμα και όταν λείπουν, εσείς μπορείτε να γνωρίζετε τι γίνεται μέσα στο σπίτι σας, στο κατάστημά σας, στο εργοστάσιό σας, στο γραφείο σας, στο εξοχικό σας, μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμα και από το κινητό σας.

Ακόμα και εάν έχετε ήδη σύστημα συναγερμού άλλης εταιρείας, προστίθεται όλος ο άλλος τεχνικός εξοπλισμός χωρίς πρόβλημα.

Τι ακριβώς είναι το Interstar Home & Business Protection

Είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικής προστασίας, τελευταίας τεχνολογίας, με συνδυασμό Άμεσης Επέμβασης. Αποτελείται από αισθητήρες και κάμερες που ελέγχουν τους χώρους σας 24 ώρες το 24ωρο και εισάγουν στον Σταθμό Ελέγχου της INTERSTAR Security συναγερμό διάρρηξης, ληστείας, πυρκαγιάς, κίνδυνο φθοράς, διακοπή ρεύματος, ενεργοποίηση SPRINKLER, ακόμα και πλημμύρας.

Έτσι μας παρέχει την δυνατότητα να γνωρίζουμε σε κλάσματα δευτερολέπτου τι ακριβώς συμβαίνει στις εγκαταστάσεις του πελάτη – συνδρομητή ώστε και η αντίδραση να είναι αστραπιαία.

Διαβάστε περισσοτερα..