Η Εταιρεια

Η εμπιστοσύνη είναι ασφάλεια.


Η INTERSTAR Security ιδρύθηκε το 1988 προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες παροχής συμβούλων και υπηρεσιών ασφάλειας, υψηλών προδιαγραφών.

Με συσσωρευμένη εμπειρία και μεγάλη τεχνογνωσία είναι έτοιμη κάθε στιγμή να καταστρώσει πολύτιμα και αποτελεσματικά σχέδια αποφυγής και αντιμετώπισης κάθε κινδύνου.

Με σύγχρονη δομή και αντίληψη των νέων κινδύνων που ανακύπτουν στη σύγχρονη κοινωνική και επιχειρηματική πραγματικότητα εξελίσσεται αδιάκοπα και προσαρμόζεται έτσι ώστε με τη σωστή αντιμετώπιση και τη πρόβλεψη κανένας κίνδυνος να μην καθίσταται επικίνδυνος.

Με σύγχρονο εξοπλισμό συλλέγει κάθε πληροφορία, την αξιολογεί και δρα άμεσα, συντονισμένα, αποτελεσματικά.

Με ανθρώπινο δυναμικό που έχει επιλεγεί προσεχτικά και με αυστηρά κριτήρια συνθέτει ένα αρμονικό σύνολο με ανεπτυγμένο αίσθημα ευθύνης, ικανό να κατανοήσει και να εφαρμόσει σχέδια δράσης και τεχνολογίας.

Με συνεχής εκπαίδευση εξασφαλίζει τόσο την άρτια φυσική και ψυχική ετοιμότητα όσο και τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας.

Η Φιλοσοφία

Ασφαλείς Λύσεις


Να προσφέρουμε πάντα τις πιο ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις, με τεχνολογία αιχμής στα συστήματα συναγερμού και παρακολούθησης, με τα πιο σύγχρονα οργανωτικά πρότυπα και το πιο εξειδικευμένο προσωπικό.

Mε “ασφαλείς λύσεις” για να είμαστε πάντα σε θέση να ανταποκρινόμαστε σε κάθε απαίτηση και πρόβλημα ασφάλειας, με απόλυτη επιτυχία για μια γόνιμη και επιτυχημένη συνεργασία.

Εγγύηση και service


Η ΙΝΤΕRSΤΑR Security εξασφαλίζει μοναδική “εγγύηση ποιότητας”, με άψογο service, που σας παρέχεται από το δίκτυο εξυπηρέτησης και αποδεικνύει την αξιοπιστία της στην πράξη πάνω από 19 χρόνια στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα: Μοναδικά συστήματα ασφαλείας που λειτουργούν στην εντέλεια δίνοντάς σας τη σιγουριά ότι δεν κινδυνεύετε πια εσείς, η οικογένειά σας, η περιουσία σας, η επιχείρησή σας.